Bulion drobiowy
Esencjonalny, wyrazisty i bogaty w smak, tradycyjny bulion drobiowy jest podstawą wielu popularnych potraw. Można go wykorzystać do przygotowania zup, zapiekanek lub dań z ryżu.
- 20 + 150 min
- 25 kcal
- 6
- Łatwe
Natka pietruszki to popularna ziołowa przyprawa, którą dodaje się do wielu dań kuchni międzynarodowej. Zawiera wiele cennych składników odżywczych, takich jak witaminy z grupy B, C, K, beta-karoten oraz błonnik. Natka pietruszki dodaje potrawom charakterystycznego, pikantnego smaku oraz intensywnego aromatu. Może być wykorzystywana w zupach, sosach, sałatkach, a także jako dekoracja potraw, nadając im nie tylko smaku, ale także estetycznego wyglądu.
Esencjonalny, wyrazisty i bogaty w smak, tradycyjny bulion drobiowy jest podstawą wielu popularnych potraw. Można go wykorzystać do przygotowania zup, zapiekanek lub dań z ryżu.